Unique Kosovo: NO to the "Open Balkans"

1 min read

It seems that Montenegro will join this initiative

Liderët e shteteve, pjesë e nismës Ballkani i Hapur, do të takohen më 7 qershor në Ohër.Krahas Serbisë, Shqipërisë dhe Maqedonisë Veriut duket se kësaj here
nismës do t’i bashkohet edhe Mali i Zi.Në Kosovë edhe më tej pushteti, opozita dhe shoqëria civile me qëndrim unik kundër nismës Ballkani i hapur./21Media